Meniu
Coșul dvs.

Politica de Retur

Produsele achiziționate de pe site-ul cristale-semipretioase.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).


Astfel, în termen de 2 zile de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi GHEORGHIU ANDREEA-MADALINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA , la sediul din STRADA ARGENTINA, NR.25, PARTER, SECTOR 1 Bucuresti, +40 734 547 747 , comenzi@naturaregala.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor suplimentare de livrare, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 2 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială; colet ramburs ( se va face plata doar ramburs) sau transfer bancară dacă plata inițială a fost făcută prin card bancar.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Returul se face doar prin colet cu plata ramburs din care se scade transportul în valoare de 25 lei ( pt orașe) și 35 lei ( comune și sate) dacă costul inițial de transport a fost suportat de către societatea noastră cu titlu gratuit.

Spre exemplu dacă valoarea unui produs comandat a fost de 250 lei dintr-un oras, rambursul pentru retur va fie de 225 lei din care se scad taxele de transport suportate de către societatatea noastră inițial. 

De asemenea taxele de retur respectiv rambursul banilor, sunt suportate de către client.

Expediaţi produsele fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 2 zile de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 2 zile.


Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.


Pentru formularul de retur dați click aici.