Mierea de albine este cel mai bine definit si imbogatit produs al naturii. Ea este un produs alimentar utilizat in toata lumea de mii de ani si un adevarat izvor de sanatate.
Mierea de albine are o multime de intrebuintari, ea este folosita ca indulcitor, dar si pentru proprietatile sale antibacteriene si antifungice, avand ca beneficii directe continutul sau de vitamine,enzime, aminoacizi si minerale precum calciu, fier, sodiu, magneziu, fosfat si potasiu.
Mierea este o importanta sursa de energie zilnica,continand 17gr de carbohidrati pe lingura.
Mierea de albine este un zahar al naturii in cea mai pura forma, continand fructoza si galactoza naturala.
De mai bine de 2000 de ani fructele goji au folosite in scop medicinal. Acestea au un gust dulceag si contin o varietate de substante nutritive benefice pentru corp.
In fructele goji se regasesc compusi bioactivi care actioneaza ca antioxindanti, nutrienti importanti printre care se numara carbohidranti, fibre dietetice, proteine si grasimi impreuna cu micronutrienti precum fier, calciu, sodiu si vitaminele A si C.
Acesti nutrienti ofera fructelor goji proprietati care pot sustine sistemul imunitar, ajuta cu sanatatea ochilor, ajuta la stabilizarea glucozei si favorizeaza cresterea nivelului de energie.